De lekkerste hapjes voor u op locatie

Ook voor volledige catering van uw feest

Vraag naar de mogelijkheden

23-03-2017 - Schaftenaar Watches presenteert nieuw horlogelijn

Op 23 maart 2017 mocht DSL catering de catering verzorgen tijdens de introductie van een nieuw horlogelijn van Schaftenaar Watches. Plaats van handeling was de Catharina kapel in Harderwijk. De rond 60 gasten waren niet alleen zeer onder de indruk van de prachtige horloges die directeur Arnold Vos daar presenteerde, maar ook van de catering die wij hiervoor mochten verzorgen.

Heerlijke hapjes en petit fours die bij die koffie werden geserveerd. Weer een mooie opdracht van een bijzonder evenement. Ook een groot deel van de aankleding is bij dit evenement door DSL catering uitgevoerd.

05-07-2016 - High Tea op de bruiloft van Roos Winter en Stefan de Rijk

Roos en Stefan vertellen hun ervaring. "Donderdag 30 juni heeft DSL Catering, bij  ons thuis, een fantastische High Tea  voor onze bruiloft verzorgd. Een glas Prosecco vooraf en daarna genoten van allerlei hartige en zoete lekkernijen. Het zag er geweldig uit, de keuze was enorm en alles smaakte verrukkelijk! De volgende dag werd de vuile boel weer opgehaald, dus wij hebben er geen omkijken naar gehad. Super geregeld, Alice en Albert bedankt!"

Een van de deelnemers voegt er aan toe "De high Tea was perfect. Het zag er niet alleen verzorgt uit, het was ook allemaal erg lekker. Zelf was ik erg fan van fr quiche en de chocolade taart. Ik heb ook alleen maar lovende kritieken van de andere gasten gehoord".

29-06-2016 - Familie Plante, Huwelijksfeest met heerlijke BBQ

Op vrijdag 24 juni 2016 heeft DSL Catering het diner van onze bruiloft verzorgd. Voor zo'n vijftig volwassenen en twintig kinderen was er een heerlijke BBQ in onze eigen achtertuin met alles erop en eraan. Er was constant heerlijk eten, niemand heeft moeten wachten en ook voor de vegetariërs was er een ruime keuze. Voor een vriendin met een notenallergie werd apart voedsel bereid. Ook heeft DSL een koelkast voor ons geregeld en een lichtsnoer, zodat we koude pilsjes hadden en een heel feestelijke tuin.

Zo'n groot feest geven in je eigen tuin zou stressvol kunnen zijn, maar dankzij Alice en Albert wisten we dat het in goede handen was. Echt een topteam!

22-04-2016 - Tuinfair Midwoud

Alweer voor de zesde keer was DSL catering één van de cateraars op de tuinfair in Midwoud. Dit evenement vind al jarenlang plaats tijdens de Pinksterdagen en de dag voor Pinksteren. Ook in 2016. Wij staat in de gezellige boomgaard waar u kunt genieten van heerlijk gebak, vers bereide luxe sandwiches, en een keur van warme en koude dranken. De reacties waren heel goed. Niet alleen over de kwaliteit, maar ook over de snelheid en service die we geboden hebben.

20-04-2015 - Midsummertuinfair Hem

De Midsummertuinfair in het pitoreske dorpje Hem is een jaarlijks hoogtepunt waar DSL catering al enkele jaren van de partij is. Dit jaarlijks groeiende evenement trekt steeds meer bezoekers, maar ook steeds aantrekkelijke deelnemers. Er is veel te beleven zo ook dit jaar. Dit evenement zal plaatsvinden op 't Hemmerland op 20 en 21 juni. Voor meer informatie kunt u terecht op www.midsummertuinfair.nl

28-03-2015 - Dans- en partycentrum Verbiest, Hoorn

Dansschool Verbiest is heel actief met het organiseren van leuke evenementen voor de klanten die danslessen nemen. Zo was er in maart 2015 een gezellig diner dansant georganisserd waar veel belangstelling voor was. De danszaal werd omgetoverd in een restaurant met dansvloer en ademde een prachtige sfeer.

DSL catering werd ingezet om een driegangen diner te verzorgen. Per gang konden de deelnemers uit drie verschillende gerechten kiezen. Voor ieder wat wils. Het was een prachtige avond met een grote wens van de deelnemers. "Vooral nogmaals doen" was bijna volmondig te horen. Natuurlijk gaan we hier een passend vervolg aan geven.

30-12-2014 - Polytechniek, Venhuizen

DSL catering is een vertrouwd gezicht bij Polytechniek in Venhuizen-Hem. Van Jaap Vlam, adjunct directeur, ontvingen we de volgende reactie: “Als bedrijf wil je goed voor de dag komen en niet alleen met het zakelijke maar ook op een meer persoonlijke manier. We kunnen bij DSL Catering aankloppen voor een heerlijke gerechten. Tijdens de jaarlijkse kerstborrel worden we door Alice en Albert  al meer jaren voorzien van heerlijke salades en saté. Dit compleet met het nodige serviesgoed. Ook tijdens trainingen en bezoek van klanten worden er heerlijke broodjes geserveerd. Kortom, een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

07-11-2014 - Bouwcenter RAB, Zwaag

Een reactie van een tevreden klant. "Tijdens onze jaarlijkse inventarisatie zijn wij met een groep van 42 personen verwend met een heerlijk pastabuffet met keuze uit een rode en een witte saus. Voor de rest was ookalles keurig verzorgd. Alles was aanwezig zoals stokbrood met kruidenboter, verse salade, maar niet onbelangrijk voor ons, voldoende servies en bestek. Wat voor ons belangrijk is het ontzorgen. We willen goed en voldoende eten voor de medewerkers, maar er voor de rest niet naar om hoeven kijken. Alles stond keurig om 17.00 uur klaar. Ook de medewerkers van DSL moet ik complimenten geven voor de vriendelijke service. Wij waren tot nu toe gewend om een rijsttafel te bestellen, maar na deze positieve ervaring en enthousiaste reactie's van bijna alle medewerkers zullen wij ook een volgende keer weer aankloppen bij DSL"

In 2015 mocht DSL catering een bijdrage leveren in een marketingactie. Gedurende 10 weken werd op vrijdag voor de klanten van Bouwcenter RAB een broodje bal of portie saté geleverd. En dit werd goed ontvangen door de klanten. Daarnaast heeft DSL catering tot tevredenheid diverse opleidingen en klantevenementen voorzien van een heerlijke lunch of avondeten. 

31-10-2014 - Baanbereik, Heerhugowaard

Op 31 oktober 2014 werd onze tweede vestiging in Heerhugowaard geopend. Tijdens de opening van ons uitzendbureau in Heerhugowaard mocht DSL catering de hapjes verzorgen voor 500 personen. Voor al deze mensen was er genoeg keuze aan koude en warme hapjes. Dat smaakte zeker lekker! Mooi om te zien dat alle 500 gasten vol lof waren over de hapjes. Als je een groot feest organiseert is het heel fijn dat je je over de catering geen zorgen meer hoeft te maken, daar zorgt DSL Catering wel voor!

11-07-2014 - Soci-Com, Enkhuizen

Vrijdag 11 juli 2014 hadden we een personeelsfeest van Soci-Com Enkhuizen BV. Zoals altijd een gezellige bijeenkomst, dit keer een BBQ in de achtertuin bij Soci-Com. De catering was verzorgd door DSL Catering uit Hem. Met meer dan voldoende gevarieerd en vers vlees, diverse salades, sauzen, stockbrood, drank en een gezellige bediening heeft DSL zeker bijgedragen aan het doen slagen van dit feest. We danken DSL hiervoor en zien hun graag op een volgende bijeenkomst!
Soci-Com Enkhuizen BV

De volgende bijeenkomst was in 2015 op 3 juli. Ook nu werd er een gevarieerd aanbod aan vlees, vis, salades en sauzen aangeboden. Ook de dranken zijn door DSL catering verzorgd. En wederom tot volle tevredenheid van het personeel. 

18-06-2014 - Familie Schouten, Wervershoof

"DSL gevraagd om een warm en koud buffet met wat hapjes voor ons tuinfeest ter ere van ons 25 jarig huwelijk. De verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Goed geregeld, heel smaakvol en meer bieden dan we verwachten in alle opzichten. Het regende s'morgens toen belde Albert of hij ook een paar party tenten moest meenemen. Kijk dat is mee denken. Klasse Alice en Albert. Graag tot het volgende feestje. groet de familie Schouten".

23-12-2013 - Familie Zuiderhoudt, Hem

"Geweldige complimenten voor het hapjes/tapas buffet wat door jullie is verzorgd voor ons.
Het was overheerlijk! Het contact met jullie is ook super goed verlopen, alles is bespreekbaar en mogelijk. Wat ons betreft schakelen we jullie voor een volgend feest weer in. En we verspreiden het goede woord :-) want we zijn meer dan tevreden over jullie. Hele fijne feestdagen! Ronald en Rowena Zuijderhoudt".

01-05-2012 - Familie Fasten, Hoorn

"Ter gelegenheid van onze 65e verjaardag, heeft DSL het buffet verzorgd. Wij zijn erg enthousiast over het geheel. De kwaliteit was prima en het was met zorg bereid. Ook onze gasten waren erg te spreken over de variatie van het eten. Alice (met assistentie van Albert) hartelijk dank."